Bamboe vloeren

Stap in de wereld van duurzame elegantie met onze prachtige bamboe vloeren. Ontworpen om zowel stijl als stevigheid te bieden, vormen onze vloeren de aanvulling op elk huis of kantoor. Met hun natuurlijke schoonheid en unieke patronen voegen bamboe vloeren een vleugje verfijning toe aan elke ruimte. Maar dat is niet alles. Bamboe staat bekend om zijn onovertroffen duurzaamheid en kracht. Deze vloeren zijn bestand tegen dagelijkse slijtage en behouden jarenlang hun prachtige uitstraling, waardoor ze een investering zijn waar u nog vele jaren van zult genieten.

Ervaar de MOSO bamboe vloeren in onze showroom of kijk op moso-bamboo.com

Duurzaam

Moso bamboe, een van de snelst groeiende planten op aarde, torent binnen enkele maanden uit tot een hoogte van 20 meter, met een verbazingwekkende groeisnelheid van wel 1 meter per dag tijdens het groeiseizoen. Na een relatief korte periode van 4-5 jaar ontwikkelt de stam zijn robuuste houtachtige eigenschappen, zoals hardheid, sterkte en vormvastheid. Dit staat in contrast met hardhout, dat vaak pas na 50-100 jaar kaprijp is en steeds schaarser en duurder wordt.

 

Natuurlijke schoonheid

De natuurlijke schoonheid van MOSO® bamboe producten is werkelijk opmerkelijk. De elegante nerfpatronen geven bamboe een unieke en karaktervolle uitstraling. Met een breed scala aan stijlen, designs en kleuren is er altijd een MOSO® bamboe product beschikbaar dat perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

Geïnteresseerd?

Kom langs bij onze showroom of kijk op moso-bamboo.com