Raamdecoratie

Raamdecoratie

Bij het inrichten van een woning draait het allemaal om het creëren van de juiste persoonlijke sfeer.  Een sfeer die vertrouwd is en die echt voelt als thuiskomen. Naast een passende vloer speelt de juiste raamdecoratie daar een hele grote rol in.

Bij Maxima Vloer en Raam Totaal Haarlem zijn we ons daarvan zeer bewust en hebben we naast een prachtige en zeer uitgebreide collectie vloeren ook een schitterende afdeling raamdecoratie gecreëerd. Een afdeling die aanvoelt als een beleving. Je kunt producten zien, aanraken en voelen. Je kunt de werking ervan ervaren, het verschil tussen verschillende producten uitproberen en bovendien de sfeer proeven van de juiste raamdecoratie.

Onze ervaren en enthousiaste verkopers kunnen u helpen de juiste keuze te maken en zo uw persoonlijke sfeer te creëren in huis.  Wij maken geheel vrijblijvend een offerte voor u!

Maxima Vloer en Raam Totaal in Haarlem is gespecialiseerd in woninginrichting. In onze showroom vindt u naast Raamdecoratie ook een zeer uitgebreide collectie laminaat vloeren, pvc vloeren, tapijt, vloerkleden en keramische tegels. Hoe mooi zou het zijn als u uw complete verbouwing of verhuizing bij één aanspreekpunt kunt onderbrengen.

Meer informatie over raamdecoratie?

Wilt u meer informatie over raamdecoratie en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom voor advies op maat of een vrijblijvende offerte!

Verschillende soorten raamdecoratie

Voor de liefhebbers en de mensen die van een stukje extra luxe houden, hebben wij nóg een mooie beleving in onze showroom in Haarlem. Een aantal producten van deze raamdecoratie, zoals de zonneschermen en duo rolgordijnen zijn ook elektrisch verkrijgbaar en op afstand te bedienen.

In onze showroom hebben wij een aantal producten hangen en aangesloten zodat u ze op afstand kunt bedienen en zelf de beleving kunt ervaren van het ultieme gebruikersgemak!

Je beleefd een product pas echt als je deze goed kunt bekijken, aan kunt raken en het liefst ook nog echt voelen. Pas dan krijg je wel of niet een goed gevoel bij dit product. Hoe ziet het eruit als het uit de verpakking is, hoe voelt het materiaal aan en brengt het de gewenste sfeer in huis? Deze vragen worden in onze showroom beantwoord.

Raamdecoratie voor particulier en bedrijf!

Bent u in Haarlem of omgeving Haarlem op zoek naar raamdecoratie? Bij Maxima Vloer en Raam Totaal slaagt u vrijwel altijd. Zeker op gebied van raamdecoratie en vloeren kunnen wij u prima van dienst zijn.

Naast het bedienen van particuliere klanten hebben wij ook een zeer grote projectafdeling. Bouwbedrijven, architecten en projectontwikkelaars werken prettig met ons samen door onze ervaring, brede kennis van producten en zeer scherpe tarieven.

Bent u als particulier of als bedrijf op zoek naar dé ideale partner in woning stoffering of project stoffering? Wij als Maxima Vloer en Raam Totaal in Haarlem helpen u graag verder. U bent van harte welkom in onze showroom voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Partners voor onze raamdecoratie:

Zonnelux                                          Erfal 

Vadain                                             Artimo

Holland Haag 

 

Neem ook een kijkje op hun website!

Maxima Vloer en Raam Totaal in Haarlem is gespecialiseerd in woninginrichting. In onze showroom vindt u naast raamdecoratie ook een zeer uitgebreide collectie laminaat vloeren, pvc vloeren, tapijt, vloerkleden en keramische tegels. Hoe mooi zou het zijn als u uw complete verbouwing of verhuizing bij één aanspreekpunt kunt onderbrengen.

Raamdecoratie Haarlem
Raamdecoratie

Meer informatie over raamdecoratie ?

Wilt u meer informatie over raamdecoratie en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom voor advies op maat of voor een vrijblijvende offerte!