Visgraat Vloeren

Visgraat vloeren zijn weer helemaal terug van weggeweest. Waar ze jarenlang uit beeld waren, zijn ze nu volop terug. Visgraat vloeren zijn verkrijgbaar in houten visgraat vloeren, PVC visgraat vloeren en laminaat visgraat vloeren.

Met een vrijwel onbeperkte keuze aan maten en kleuren, in zowel moderne stijlen als klassieke stijlen is een visgraat vloer voor vrijwel iedere woning beschikbaar. Deze momenteel erg trendy vloer geeft een tijdloze uitstraling aan ieder interieur.

Waar de visgraat altijd al in houten vloeren verkrijgbaar was, is het nu ook in laminaat en de moderne PVC verkrijgbaar. Of u nu de voorkeur geeft aan een strak en modern interieur of een stoer en industrieel interieur, de visgraat past in vrijwel iedere woonstijl.

Verschillende soorten visgraat vloeren

Bij Maxima Vloeren hebben we voor u verschillende soorten visgraat vloeren. Zo bieden we u bijvoorbeeld PVC Visgraat Vloeren, Houten Visgraat Vloeren en Laminaat Visgraat Vloeren.
De PVC visgraat vloeren zijn leverbaar is zowel click als volledig verlijmd. De houten visgraat vloeren zijn verkrijgbaar in volledig verlijmd of in mes en groef gelijmd. De laminaat visgraat is verkrijgbaar in click.

Meer informatie over Visgraat Vloeren?

Wilt u meer informatie over visgraat vloeren en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom voor advies op maat of voor een vrijblijvende offerte!

 

Bekijk hier alle visgraat vloeren

PVC Visgraat Vloeren

Bekijk ze nu..

Houten visgraat Vloeren

Bekijk ze nu..

Laminaat visgraat Vloeren

Bekijk ze nu..

Ondervloeren voor visgraat

Bekijk ze nu..