Nieuw: Dutch Raamdecoratie

Dutch Raamdecoratie is een spiksplinternieuwe collectie binnenzonwering van Nederlandse bodem. De collectie omvat rolgordijnen, duo rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, plissé gordijnen, duettes en lamellen. Kortom alles wat u thuis nodig heeft als decoratie voor de ramen.

Dutch Raamdecoratie is nu in de regio Haarlem alleen verkrijgbaar bij Maxima Vloer en Raam Totaal. De collectie heeft een zeer ruime keuze aan kleuren en dessins en is verkrijgbaar in veel verschillende maten. De kracht van Dutch is dat het ‘Made in Holland’ is, het binnen twee weken geleverd kan worden en zeer scherp geprijsd is.

 

 

Dutch Rolgordijnen en Duo Rolgordijnen

Dutch rolgordijnen en duo rolgordijnen zijn leverbaar in een ruime keuze aan kleuren en dessins. De duo rolgordijnen zijn leverbaar tot maximaal 270 cm breed en 300 cm hoog. De rolgordijnen zijn eventueel ook in een XL versie leverbaar. Deze kunnen tot 350 cm breed geleverd worden. Daarnaast zijn rolgordijnen verkrijgbaar in uni kleuren, lichtdoorlatend en verduisterend.

Dutch Vouwgordijnen, Duettes en Plisségordijnen

Wil je een romantische, klassieke of juist moderne sfeer creëren? Dan zijn Dutch vouwgordijnen, duettes en plisségordijnen uit de nieuwe collectie van Dutch een toegevoegde waarde voor uw interieur. Met een uitgebreide collectie aan kleuren en dessins past Dutch Raamdecoratie in ieder interieur. De producten worden in Nederland gemaakt en zijn binnen twee weken leverbaar. Daarnaast heeft Dutch Raamdecoratie een zeer scherpe prijs / kwaliteitsverhouding.

Dutch Jaloezieën

Naast bovengenoemde producten heeft Dutch ook een mooie collectie Jaloezieën. Met jaloezieën bepaal jij zelf de juiste hoeveelheid lichtinval in de kamer. Dutch jaloezieën zijn heel makkelijk te bedienen en je zet ze in een handomdraai in de juiste stand. Door het brede aanbod van materialen en kleuren kun je zowel een landelijke, als klassieke maar ook strakke en moderne sfeer creëren. Dutch jaloezieën zijn het perfecte product om de juiste sfeer te creëren.  Ook voor kantoren en werkruimtes zijn de jaloezieën zeer goed geschikt.

Dutch Lamellen

De lamellen van Dutch Raamdecoratie zijn zowel in stof als in pvc verkrijgbaar. Stoffen lamellen laten meer licht door dan de pvc lamellen. Verticale lamellen van Dutch zijn ideaal om de juiste lichtinval zelf te bepalen. Door de lamellen naar een kant te schuiven creëer je vrij eenvoudig een volledig open raam. Hierdoor kun je snel en makkelijk van het daglicht genieten. Lamellen zijn een praktische en goedkope oplossing als raamdecoratie.