Marmoleum Vloeren

Marmoleum VloerenMarmoleum vloeren, wie kent het niet. In vrijwel elke school of ziekenhuis lag vroeger, en nog steeds trouwens, wel ergens een marmoleum vloer. In de gangen, de klaslokalen en de gemeenschappelijke ruimtes werd wel ergens marmoleum gebruikt. Vaak in één saaie kleur.

Tegenwoordig is het ‘ouderwetse’ marmoleum een stuk aangenamer om naar te kijken. Met honderden verschillende kleuren, vele patronen en dessins is marmoleum bijna een lust voor het oog geworden. Ook bij de consument wint het product weer enorm aan populariteit.

Marmoleum op de vloer geeft de meest zorgeloze basis om het leven te vieren. Voluit, want deze vloer kan tegen een feestje. En tegelijkertijd met een goed gevoel, want marmoleum is een bijzonder duurzaam natuurproduct.

Marmoleum, een Hollands natuurproduct

MarmoleumWie hecht aan een eerlijk, bewust en gezond leven, heeft met marmoleum de ideale vloer gevonden. Als we het over een oer-Hollands natuurproduct hebben, dan hebben we het natuurlijk over Marmoleum. Het materiaal van deze vloer wordt gemaakt van natuurlijke en biologische ingrediënten.

Marmoleum is weliswaar niet eetbaar, maar als er een vloer is waarvan je een stukje zou moeten proeven, dan is het wel marmoleum. Dit materiaal is namelijk van nature antibacterieel en bevat bovendien geen phthalaten of andere weekmakers. Een gezonde vloer dus, voor kinderen en huisdieren om op te spelen en voor iedereen om op te leven.

Na een levensduur van zo’n 30 jaar kan de marmoleum cycles opnieuw beginnen. De vloer is biologisch afbreekbaar en kan worden vermalen voor hergebruik. Daarmee is marmoleum dé vloer voor nu en zeker ook voor de toekomst.

 

Marmoleum vloeren in Haarlem

Marmoleum Vloeren HaarlemMaxima Vloeren is een van de grootste dealers in de regio Haarlem van marmoleum vloeren. Voor particulieren en zeker voor projectmatig gebruik zoals scholen, kantoren, zorginstellingen et cetera bieden wij een indrukwekkende collectie marmoleum vloeren.

In onze ruime showroom in De Waarderpolder in Haarlem hebben wij een ruim assortiment stalen en voorbeelden van marmoleum. Ook hebben wij op onze projectafdeling een aantal vloeren geïnstalleerd om te laten zien wat er zowel mogelijk is met marmoleum.

Voor marmoleum vloeren in Haarlem en de regio rondom Haarlem, vindt u in Maxima Vloeren de ideale partner. Niet enkel de verkoop van de vloeren, maar ook voor het installeren en onderhouden van de marmoleum vloeren kunt u bij ons terecht.

 

Waarom Marmoleum?

Als je kiest voor marmoleum dan weet je zeker dat je een zeer duurzaam natuurproduct kiest. Een marmoleum vloer koop je voor zeker 25-30. Het product is slijtvast, is heel makkelijk schoon te maken en goed te onderhouden.

Ook is een marmoleum vloer antistatisch, geluidsisolerend en een prettig alternatief als je bijvoorbeeld in een flat gaat wonen. Marmoleum is sterk en slijtvast. Je ziet nauwelijks krassen op een marmoleum vloer en tevens of er plaatselijk veel gelopen wordt, plaatselijke slijtageplekken dus.