Moduleo Moods

Moduleo Moods Collectie

Moduleo Moods is een creatieve studio waar u tien creatieve en unieke formaten kunt combineren met een selectie steen- en houttexturen uit onze assortimenten Tranform en Impress. U creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot superdynamisch. Allemaal met de kwaliteit die u van Moduleo gewend bent.

RECTANGULARS

De eerste groep speciale formaten zijn de Rectangulars: een groep planken gebaseerd op rechthoeken met een verhouding van 4 op 1 in een set bijpassende afmetingen. De rechthoekige planken zijn precies de helft, het dubbele of een derde van andere planken. Daardoor zijn een maximale flexibiliteit en compatibiliteit gegarandeerd om harmonieuze vloerpatronen te creëren.

GEOMETRICS

De tweede groep speciale formaten zijn de geometrics: drie vormen die in elkaar passen in schuine hoeken om een familie van ingewikkelde en gewaagde kaleidoscopische patronente creëren.

Installation instructions
Moduleo® Moods-vloeren worden gelegd volgens de traditionele Dryback-methode. De tegels van speciaal formaat worden met een speciale lijm op een grondig voorbereid oppervlak gelijmd dat hard, droog en foutloos is. Voor gedetailleerde installatie- en onderhoudsinstructies, bezoek “Informatie en advies” op de Moduleo® website.