Nieuwe Collecties mFLOR

Eerder dit jaar heeft mFLOR een viertal nieuwe collecties geïntroduceerd: Parva Plus, Bramber Chestnut, Selsdon Wood en Shady Larch. Allen een ware aanvulling voor het assortiment van mFLOR.

De drie laatstgenoemde collecties zijn de eerste PVC stroken van mFLOR met de nieuwe afmeting 150 x 23 cm. Bramber Chestnut is beschikbaar in 5 aantrekkelijke dessins, Shady Larch in 6 dessins en Selsdon Wood in 2 bijzondere dessins. Vooral de unieke Selsdon Wood trok op de internationale beurzen veel bekijks. Beide dessins uit de serie zijn onmisbaar voor een ieder die zoekt naar een vloer in industriële stijl.

mFLOR Parva Plus is ontwikkeld na het overweldigende succes op Parva Parquet. Dankzij de royale afmeting van de stroken, 60,96 x 11,43 cm, biedt de nieuwe collectie iedereen optimale design vrijheid en uitgebreide creatieve mogelijkheden. Daarbij speelt de collectie in op de toenemende vraag naar zowel visgraat installaties als PVC stroken. Parva Plus is beschikbaar in 4 mooie dessins en kan eventueel gecombineerd worden met de Broad Leaf collectie (18.42 x 121.92 cm) om een fraaie vloer met border te creëren.

Voor meer informatie over de collecties verwijzen wij u graag door naar onze website.